Jakub Forgács Futbal

KOMPLETNÝ PREHĽAD: Ako dopadli zápasy mestskej únie malého futbalu v Bystrici?

Liga starých pánov MÚMF v Banskej Bystrici pokračovala 7. kolom, v ktorom sa hrali tri zápasy. Prinášame vám podrobný prehľad jednotlivých stretnutí šestice našich mužstiev.

Ilustračný obrázok k článku KOMPLETNÝ PREHĽAD: Ako dopadli zápasy mestskej únie malého futbalu v Bystrici?
Zdroj: TASR

Majerboys – Mladosť 17:2 (8:0)

  • Góly: Z. Večerík 6, I. Majer 5, D. Babjak 4, R.Petrovič 2 – J. Vajs 2
  • ŽK: O. Nemec

Zápas bol pre hráčov Mladosti asi najväčším utrpením v ich doterajšom účinkovaní v súťaži. Majerboys bol vo všetkých činnostiach rýchlejší, lepší, proste to bola hra mačky s myšou. Hostia hrali ťažkopádne, malátne, bol to odovzdaný súper a v pohode hrajúci domáci si z chuti zastrieľali.

Starší Chalani – Alien 6:10 (3:3)

  • Góly: M. Golecký 2, M. Trizna, M. Hutník, V. Škvarka, R. Rubint – J. Bílek 4, M. Mičko 2, S. Mišička 2, I. Turan, J.Adamek
  • ŽK: R. Kováč (Starší Chalani)

Domáci začali zápas s veľkou vervou, hýrili aktivitou, napádali súpera už pri zakladaní útokov. Nečudo, že po 15 minútach bolo 3:0. Na hostí v týchto fázach bolo utrpenie sa pozerať. Kopili chyby, nevedeli si prihrať, no bola to jedna katastrofa, lenže prišiel obrat, ktorý by nikto nečakal. Dva rýchle góly postavili hostí na nohy a domáci znervózneli. Hosťom sa podarilo v záverečných sekundách prvého polčasu vyrovnať a to asi nalomilo domácich, ktorí v druhom polčase boli v jednom kŕči, aj keď loptu mali na halovkách prevažne oni, robili chybu za chybou a hostia ich za to trestali a nakoniec presvedčivo zvíťazili.

Alcatraz – Selce 6:16 (3:6)

  • Góly: P. Zelienka 4, J. Mojžita 2– Ľ. Rusko 7, J. Rusko 5, J. Strečok 2, D. Túry, M. Uhliar

Alcatraz nenastúpil na zápas tak koncentrovaný ako dve predošle stretnutia to bolo znateľne od začiatku. Proti „ vynikajúcim individualitám“ hostí musí každý ich súper byť v strehu od začiatku do konca, a to domáci neboli, pretože ich nasadenie nebolo také aké by malo byť. Pravdepodobne sa od začiatku stretnutia zmierili s porážkou, nechávali hráčom hostí až priveľa priestoru a tí svojimi prihrávkami až do kuchyne súkali gól za gólom a potom aj ten výsledok hovorí za všetko.

M Mužstvá Z V R P Skóre Body
1. Selce 7 6 1 0 76:47 19
2. Majerboys 7 5 1 1 61:31 16
3. Alien 7 2 1 4 36:37 7
4. Alcatraz 7 2 1 4 41:54 7
5. Starší chalani 7 2 0 5 39:48 6
6. Mladosť 7 2 0 5 37:73 6

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM