Monika Obrtalová Rôzne

KINGS REALITY ponúka mladým vlastné bývanie

/PR/ Ste mladý človek, ktorý sa snaží osamostatniť, začínajúca mladá rodinka? Rozmýšľate o prvom a novom bývaní, nemali by ste dlho váhať a využiť súčasnú situáciu vo Váš prospech. Nízke úrokové sadzby hypoték, výhodné úvery pre mladých a vynikajúca

KINGS REALITY Vám ponúka „štartovacie byty“ – jednoizbové byty o rozlohe 37m2. Tieto sa nachádzajú v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome na Školskej ulici v Banskej Bystrici s výhľadom na mesto. Školská ulica je vstupná brána na Graniar, ktorý je stále považovaný za VIP/prémiovú lokalitu v meste pod Urpínom.

Jedná sa o byty v bytovke ktorá prešli kompletnou rekonštrukciou – nová tepelná a hydroizolácia strechy, nové zateplenie celej budovy, kvalitné plastové okná a balkónové dvere, komplet celá elektroištalácia, rozvody vody a kúrenia. Výťah je tiež po celkovej rekonštrukcii. Spoločné priestory bytovky sú veľmi priestranné a slnečné, niečo čo sa v dnešných novostavbách nevidí.

Samotné byty pozostávajú z kuchyne s lodžiou, priestrannej izby s lodžiou, chodby, kúpeľne a samostatného WC. Byty sú vyhotovené na kľúč a cena bytu zahŕňa:

• Nové omietky na všetkých stenách bytu • Nové interiérové drevené dvere • Nové vhchodové dvere do bytu • Kvalitné plastové okná a balkónové dvere • Plávajúce laminátové podlahy vo všetkých miestnostiach • Obklady a dlažby v kúpeľni a chodbe • Sprchovací kút a umývadlo s vodovodnými batériami • Sanita vo WC

Výhodou malometrážnych bytov je nízka obstarávacia cena, dostupnejšia hypotéka a nižšie náklady na bývanie.

Lokalita bytového domu je vynikajúca z viacerých faktorov. Možnosť parkovania priamo pred bytovkou, výjazd na diaľnicu v BB do 5 minút pre obidva smery aj na sever aj na juh. Pešo na námestie SNP alebo do Europa SC je to len 15 minút. Predajňa LIDL je vzdialená 300m. Nemocnica FD Roosevelta je 5 minút autom. Plážové kúpalisko a krytá plaváreň sú tiež nedaľeko. Mestský park je len 5 minút pešo. Ideálna lokalita pre mladých ľudí.

Viac informácii nájdete na [link=http://www­.kingsreality­.sk]www.kingsre­ality.sk[/lin­k]

Foto: Pôdorysy, ortofotomapa, bytovka (exteriér a interiér)

kings reality
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM