Jakub Forgács Rôzne

Keď uvidíte VIDEO mladých Bystričanov, pochopíte: Mnohé z týchto vecí zrejme robíte úplne inak ako oni :)

Dostali nápad za sto bodov! Mladé decká spod Urpína natočili video, v ktorom ukázali, ako sa bežné veci dajú robiť a využívať úplne inak, ako sme zvyknutí. A výsledok? Ten vám zaručene vyčarí úsmev na tvárach.

Ilustračný obrázok k článku Keď uvidíte VIDEO mladých Bystričanov, pochopíte: Mnohé z týchto vecí zrejme robíte úplne inak ako oni :)
Zdroj: Dnes24.sk

Mnohé deti v súčasnej pretechnizovanej dobe radšej sedia za počítačom či tabletom. Neplatí to však o všetkých. Dôkazom sú aj banskobystrickí parkouristi z akrobatickej skupiny Slovak Freerun Family Junior. Tí v týchto dňoch natočili originálne video, v ktorom predviedli svoju kreativitu. Verejnosti v ňom predstavili 10 vecí, ktoré robia mnohí ľudia inak ako parkouristi.

Vo viac ako šesť a pol minút dlhom videu uvidíte nielen humorné scénky porovnaní, zachádzajúcich často až do extrémov, ale aj šikovnosť týchto mladých banskobystrických „skokanov“. Zaujímavosťou je, že na tomto milom projekte sa podieľali deti vo veku už od deväť do 16 rokov.

Veselé video, plné úsmevných situácií, si teraz môžete pozrieť v našej videogalérii. Porovnajte si v ňom s mladými parkouristami, ako vyzerá vaša cesta na stretnutie, obyčajná chôdza po schodoch či napríklad aj riešenie krízových situácií! :)

Čítajte tiež:

Na prvý pohľad bežná siedmačka, to však ale nepoznáte jej záľubu: Bystričanka (12) sa učí bojovať s gravitáciou

Bystrickí parkouristi predviedli parádu za sto bodov: Úchvatné VIDEO deciek spod Urpína

VIDEO mladých Bystričanov, ktoré vás dostane :)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM