Jaroslav Dodok Tlačové správy

Kaviareň, akú sme v Bystrici ešte nemali. Chutné limonády aj vodné fajky s ovocím

Aj v našom meste už naplno pociťujeme letné horúčavy. Miestom na príjemné schladenie je nová kaviareň v centre Bystrice. V čom je výnimočná a prečo sa ju oplatí navštíviť?

Ilustračný obrázok k článku Kaviareň, akú sme v Bystrici ešte nemali. Chutné limonády aj vodné fajky s ovocím
Zdroj: Dnes24.sk

,,S nápadom, otvoriť v našom meste novú kaviareň, som sa pohrával už dlho, keďže podobný podnik takéhoto charakteru mi v Bystrici chýbal,“ hovorí o vzniku Shisha Lounge Cafe&Bar majiteľ, Patrik Necpál. Mladý Bystričan sa rozhodol spojiť príjemné s užitočným, a tak vytvoril neďaleko centra mesta kaviareň, v ktorej nájdete kombináciu vodných fajok, miešaných drinkov či kávy.

S letnou terasou

Shisha Lounge Cafe&Bar sa nachádza na Hornej ulici 26 vo dvore. Prvých zákazníkov prilákal v marci tohto roku. Podnik aktuálne ponúka aj letnú terasu, ktorá sa počas letných večerov zaplní do posledného miesta.

,,Kaviareň sme zariadili v modernom štýle tak, aby a u nás zákazníci cítili príjemne. Vďaka našim pohodlným kreslám a gaučom si u nás oddýchne každý,“ predstavuje priestor baru Patri Necpál.

K vodnej fajke nakrájané ovocie

Keď sa ho pýtame na obľúbenú príchuť vodných fajok, ktorými sa podnik chváli, jednoznačne nám odporúča ľadové Mango. Podľa majiteľa podniku spraví veľa predovšetkým tabak, preto vsadili na značku Adalya, kvalitné vodné a chýbať nesmie ani radosť z ich prípravy.. ,,Má výraznú chuť a je omnoho jemnejší, takže ľuďom „nekrúti“ hlavu, ako to býva zvykom. Je preto vhodný aj pre ľudí, ktorí s vodnými fajkami len začínajú,“ vysvetľuje. Ku každej vodnej fajke dostanete v Shisha Lounge Cafe&Bar aj čerstvé nakrájané ovocie.

Počas našej návštevy nás zaujímala aj ponuka vína. V podniku sme objavili predovšetkým zahraničné vína. Talianska značka Fragolino s jahodou arómou patrí podľa Necpála k najžiadanejším.

Welcome drink

Navštíviť kaviareň a ochutnať jej špeciality môžete počas pracovných dní už od 11-tej hodiny, cez víkend od 13-tej a to na spomínanej Hornej ulici. Oficiálne otvorenie letnej sezóny plánuje Shisha Lounge Cafe&Bar 2. júla. Na otváračke vás čaká welcome drink a kvalitná deep house-ová hudba.

Určite by ste nemali prehliadnuť ani facebookovú stránku kaviarne, kde prebiehajú súťaže o posedenie pri vínku alebo vodnej fajke.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Objavujeme bystrické kaviarne. Pozrite si náš tip na víkend!
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM