Tlačové správy

Kandidát na primátora Ján Nosko: Nenechám sa zastrašiť!

KOMENTÁR - Každý človek, ktorý vstupuje do politiky, musí počítať s tým, že sa môže stať terčom neférovej antikampane, ktorá si prostriedky či spôsoby nevyberá. Hoci som to očakával aj ja, kdesi v kútiku duše som predsa len dúfal, že táto predvolebná kampaň bude slušná a vecná.

Ilustračný obrázok k článku Kandidát na primátora Ján Nosko: Nenechám sa zastrašiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Myslel som si, že kandidáti v nej budú prezentovať svoje doterajšie činy a vízie, ktoré majú pre Bystričanov do budúcnosti. Mýlil som sa. Miesto toho sa v našom meste objavili billboardy, ktorými ktosi útočí na mňa a mojich podporovateľov. Rozumiem tomu tak, že kde chýbajú pozitívne výsledky práce a pádne argumenty, nastupuje ohováranie tých, ktorí ich majú.

Som veľmi vďačný za podporu, ktorú mi obyvatelia nášho mesta každodenne vyjadrujú. Aj to ma utvrdzuje v presvedčení, že Bystričania sú múdri ľudia, ktorých takáto primitívna antikampaň nemôže ovplyvniť. Praktické skúsenosti hovoria, že sa to celé napokon môže obrátiť proti samotným autorom negatívne vedenej mediálnej kampane.

Prostriedky, aké zvolili autori týchto billboardov v tejto volebnej kampani, ma nezastrašia. Práve naopak, upevňujú vo mne presvedčenie, že cesta, na ktorú som sa vydal, je správna.

Nikdy sa neznížim k osobným útokom ani k mediálnym hrám podobného charakteru. Naďalej budem pokračovať v pozitívnej kampani a prinášať riešenia skutočných problémov, ktoré Bystričanov zaujímajú a nášmu mestu môžu priniesť prospech.

Ján Nosko

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM