Jakub Forgács Kultúra

Inšpirácie na nastávajúci víkend pre Bystričanov: Tipy na zaujímavé akcie, ktoré vám spríjemnia voľný čas

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Bystričania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Inšpirácie na nastávajúci víkend pre Bystričanov: Tipy na zaujímavé akcie, ktoré vám spríjemnia voľný čas
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

VALENTÍN V KOMUNITNOM CENTRE FONČORDA

12. februára 2016 o 16:00, Komunitné centrum Fončorda

Valentín môžete osláviť s rodinou, priateľmi, susedmi a známymi. Ochutnajte a prejavte láskavosť v komunite: prisadnite si ku štedrému komunitnému stolu, zažite dotyky prejavov lásky a ľudskosti, ktoré ohrievajú ľudské srdcia a sú potešením pre dušu.

MINIS 3 DJs PARTY

12. februára 2015, Ministry of Fun Banská Bystrica

Poriadna párty na záver pracovného týždňa dobre padne nejednému Banskobystričanovi. Ak patríte medzi nich, počas Minis 3 DJs Party sa s DJom EKG, DJom Musteem a DJom Daveom. v piatok večer dočkáte presne toho, čo potrebujete.

RÓMEO A JÚLIA NA BYSTRICKÝ SPÔSOB

12. – 14. februára, Matejov dom

Po prehliadke audiovizuálnej expozície môžu zamilované páry zažiť čaro dôb minulých a spoločne sa nechať vyfotografovať v dobových kostýmoch na balkóne Matejovho domu. Fotenie je v cene vstupenky do expozície.

12. februára 2015, Ministry of Fun Banská Bystrica

SÚŤAŽ HALOVÝ MODELOV

13. februára 2016 o 9:00, telocvičňa KGŠM

Modelári aj milovníci lietadielok, zbystrite pozornosť. Po telocvični banskobystrického Katolíckeho gymnázia Štefana Moysesa budú onedlho lietať stroje z papiera aj poylstyrénu. No nielen tie…

DETSKÁ ČITÁREŇ: CALVIN NEVIE LIETAŤ

13. februára 2016 o 11:00, Artforum

Calvin nevie lietať. Na tom, že nevie lietať by nebolo nič zvláštne, keby… keby Calvin nebol vták. Ale Calvin je škorec. Tak prečo nevie Calvin lietať? Chcete to vedieť? Príďte do Artfora na Dolnú.

CIGÁNSKY BARÓN

13. februára 2016 o 18:30, Štátna opera

Milovníkov opery poteší v sobotu v Štátnej opere dielo Cigánsky barón s liberetom Ignaza Schnitzera a prebásnenými textami Juraja Soviara. Spoluúčinkuje orchester, zbor a balet Štátnej opery. Koncertným majstrom je Oldřich Husák.

MARIÁN, MARTIN A MAREK GEIŠBERGOVCI

13. februára 2016 o 19:00, Klub HaD

Známa rodinka hudobníkov sa opäť predstaví Banskobystričanom. Geišbergovci zahrajú, zaspievajú, porozprávajú aj potešia…ako vždy a tak ako to máte rad. Tentoraz v Klube HaD.

VALENTÍNSKA PÁRTY

13. februára 2016, Ministry of Fun Banská Bystrica

Sobotný večer si môžete naplno vychutnať v známom banskobystrickom klube Ministry of Fun. Počas akcie Valentínska párty si na svoje prídu všetci zamilovaní. Návštevníkom budú hrať do tanca a zábavy DJ Izzy a DJ Lil John

PINOCCHIO

14. februára 2016 o 16:00, BDNR

Chcete stráviť pohodový víkend aj so svojimi ratolesťami? Zoberte ich na dobrodružstvá o ceste za šťastím veľkých a malých. Svetoznáma rozprávka o drevenej bábke, z ktorej sa stal chlapec. Dozviete sa v nej, prečo sa nesmie klamať.

VALENTÍNSKY KONCERT

14. februára 2016 o 18:00, Štátna opera

Valentínsky víkend môžete zavŕšiť v nedeľu večer v Štátnej opere. Na koncerte, zostavenom z najznámejších melódií, sa predstaví sopránistka Katarína Procházková, barytón Šimon Svitok, tenor Dušan Šimo, violončelistka Stanislava Zobalová a ako klavírny sprievod Martina Svitková.

Čítajte tiež:

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Banskej Bystrici

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM