Tlačové správy

Inline nadšenci pozor! V Bystrici bude historicky prvý korčuliarsky pelotón

V Bystrickej Europe sa v polovici júla stretnú všetci inline nadšenci z blízkeho i ďalekého okolia. Okrem bohatého programu, ktorý je pre návštevníkov pripravený, sa bude možné zapojiť aj do historicky prvého pelotónu inline korčuliarov v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Inline nadšenci pozor! V Bystrici bude historicky prvý korčuliarsky pelotón
Zdroj: Dnes24.sk

Inline dni odštartujú už v piatok 17. júla. „Počas obidvoch dní sa návštevníci môžu tešiť na bohatý program, ktorý začne vždy o desiatej hodine a potrvá až do večera. V priestoroch obchodného centra bude vybudovaná obrovská inline plocha na korčuľovanie, kde budú prebiehať workshopy a exhibície freestyle slalomu. Pripravená je tiež špeciálna Roller disco a inštruktori pre deti aj dospelých,“ hovorí Viktor Maceják, Event coordinator Europa SC. Navyše bude počas celej akcie k dispozícií tiež požičovňa inline korčúľ, kde bude možné okrem klasických bezplatne vyskúšať aj špeciálne dvojradové retro kúsky, takzvané quads.

Celé podujatie vyvrcholí v sobotu podvečer, kedy sa na cestu vydá spomínaný korčuliarsky pelotón. Jeho štart je naplánovaný na osemnástu hodinu. Trasa dlhá 5,5 km povedie od Europy cez Štadlerovo nábrežie, Národnú ulicu, Štefánikovo nábrežie až k železničnej stanici. Tam sa pelotón na kruhovom objazde otočí a vráti popri Hrone naspäť k Europe. „Ani menej zdatní korčuliari nemusia mať obavy a môžu sa do pelotónu pokojne zapojiť. Profil trasy je prevažne rovinatý, navyše sa nebude merať čas,“ dodáva Viktor Maceják, Event coordinator Europa SC. Ak sa však chcete tohto inline šialenstva zúčastniť, je potrebné sa najskôr zaregistrovať. Registrácia prebieha už v týchto dňoch a je bezplatná. V prípade, že to do 16. júla nestihnete cez internet, budete tak môcť urobiť aj priamo na mieste, počas podujatia.

Záver Inline dní spríjemnia vystúpenia bystrických kapiel Hitband a Rock Reunion. Na jedného z účastníkov korčuliarskeho pelotónu navyše čaká zaujímavá odmena v podobe skútra Peugeot od spoločnosti Lion car, ktorého nový majiteľ bude vyžrebovaný v priebehu spomínaných koncertov.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Inline nadšenci pozor! V Bystrici bude historicky prvý korčuliarsky pelotón
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM