Jakub Forgács Rôzne Správy

Hry pre všetkých, folkloristi aj divadlo. Bystrický park ožije obľúbeným Dňom rodiny

Akcia, ktorá sa v Bystrici teší veľkej obľube. Deň rodiny je späť. Pozrite si, aký program je pripravený pod Urpínom!

Ilustračný obrázok k článku Hry pre všetkých, folkloristi aj divadlo. Bystrický park ožije obľúbeným Dňom rodiny
28
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ako celý rok v meste pod Urpínom, aj Deň rodiny sa bude niesť v športovom duchu. Pre všetkých je v sobotu 20. mája 2017 od 10:00 v Parku pod pamätníkom SNP pripravený bohatý program. Organizátori pripravili hry pre celé rodiny, športové a zábavné aktivity pre všetky generácie, pri ktorých sa spoločne zabavia.

Škola športu Labrador a Univerzita Mateja Bela ponúkne športové aktivity, prídu aj modelári, Magica Academy vás pobaví s angličtinou pre najmenších, o.z. Cesta fantázie a Súkromná ZŠ 2 pripravili aktivity pre ruky i hlavu, maľovanie na tvár, o.z. Návrat, SOS/BirdLife Slovensko vás naučia poznávať a ochraňovať vtáky nášho okolia, aktivity prinesie aj Slovenský skautinga ďalšie organizácie, či združenia.

Na pódiu vystúpia Vzdelávacie centrum Sonyta Music Detské hudobné centrum, Hudobná škola Yamaha, DFS Prvosienka a DFS Radosť, Detský spevácky zbor Vodopádik, Divadlo z Pasáže a Divadlo KaSia.

V Banskej Bystrici Deň rodiny organizujú dobrovoľníci s podporou mnohých sponzorských organizácií a súkromných spoločností. Podujatie podporilo aj mesto Banská Bystrica a záštitu nad ním prevzal primátor Ján Nosko.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z minuloročného Dňa rodiny!

FOTO: Deň rodiny v podaní Bystričanov
28
Galéria
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM