Jakub Forgács Krimi

Hrozivá nehoda na Donovaloch: BMW narazilo do oproti idúcej audiny a potom do kamiónu!

Hrozivá nehoda na v katastri obce Donovaly. Podľa slov polície vodička BMW narazila do oproti idúceho audi, no to nebolo všetko, nakoniec vrazila aj do kamiónu.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá nehoda na Donovaloch: BMW narazilo do oproti idúcej audiny a potom do kamiónu!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vo štvrtok o 15:50 došlo v katastri obce Donovaly, na ceste I/59, k dopravnej nehode. „Vodič (35) ťahača Scania s návesom z Oravskej Polhory predchádzal v ľavom jazdnom pruhu pomalšie idúce autá, ktoré išli v pravom jazdnom pruhu,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Tento kamión s návesom predchádzala vodička (55) BMW, bytom Liptovské Revúce, v protismernej časti vozovky, ktorá bola oddelená dvojitou plnou čiarou, pričom narazila prednou časťou do oproti idúceho vozidla Audi Q7, ktoré viedol vodič (42) zo Žiaru nad Hronom a následne narazila aj do predchádzaného kamiónu,“ pokračovala hovorkyňa

„Odletujúce úlomky ešte poškodili vozidlo Hyundai, ktoré išlo za audi a viedol ho vodič (36) z Očovej,“ dodala Faltániová so slovami, že škoda na vozidlách je odhadnutá na 18 500 eur, alkohol u vodičov zistený nebol a pri dopravnej nehode sa nikto nezranil.

Čítajte tiež:

Lúpežná dráma v Bystrici: V akcii páchateľ s čiernou kuklou, predavačka skončila v nemocnici!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM