Michal Majer Rôzne

Hrajte o 20 skvelých cien s reštauráciou McDonald´s!

V spolupráci so spoločnosťou McDonald´s sme pre vás pripravili ďalšiu skvelú súťaž! Pri príležitosti otvorenia novej reštaurácie McDonald´s vo Zvolene môžete až dva mesiace súťažiť o 20 cien, ktoré vám určite zachutia! Okrem poukážok v hodnote 30 a 2

Reštaurácie siete McDonald´s ste doteraz mohli nájsť na Slovensku len v krajských mestách. V decembri sa to však stane minulosťou. Vo zvolenskom Retail Parku totiž otvorí svoje brány už v decembri druhý „mekáč“ v Banskobystrickom kraji. Okrem samotnej reštaurácie bude pre motorizovaných návštevníkov otvorená aj prevádza McDrive.

Pri príležitosti otvorenia novej pobočky McDonald´s máte možnosť vyhrať 20 cien, ktoré budú rozdelené do dvoch súťažných mesiacov. Výhercov čakajú hrnčeky, šiltovky, taštičky, ruksaky, zľavové kartičky vo výške 50%, no hlavne poukážky na nákup v McDonald´s v hod­note 20 a 30 eur! Stačí správne odpovedať a jedna zo spomínaných cien môže byť vaša:

Kde a kedy bola otvorená prvá reštaurácia McDonald´s na Slovensku?

Správnu odpoveď nájdete na stránkach spoločnosti McDonald´s. Vaše odpovede nám posielajte do 29. novembra na mailovú adresu obrtalova@global24.sk s heslom McDonald´s. Prvé žrebovanie šťastných výhercov sa uskutoční 30. novembra, v decembri budeme pokračovať s novou súťažnou otázkou.

moo

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM