Aktualizované Jakub Forgács Krimi

FOTKY Z MIESTA: Pri Bystrici došlo k nehode, po zrážke skončilo Mitsubishi v priekope!

Zásah záchranných zložiek neďaleko Banskej Bystrice! Po zrážke dvoch áut skončilo Mitsubishi v priekope. Tu sú ďalšie podrobnosti aj FOTO z miesta nehody!

Ilustračný obrázok k článku FOTKY Z MIESTA: Pri Bystrici došlo k nehode, po zrážke skončilo Mitsubishi v priekope!
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok ráno ohlásilo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel v Dolnej Mičinej. Výjazd hasičov prebehol podľa informácií o 7:07 hodine ráno.

„Vodič (58) Volkswagenu Jetta z Detvy jazdil v smere z Banskej Bystrice do Čerína. Z dôvodu, že neprispôsobil rýchlosť jazdy povahe a stavu vozovky, dostal šmyk a prešiel do protismeru. Tu sa zrazil s Mitsubishi Lancer, ktoré viedol vodič (52), bytom z Hrochote,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Mitsubishi skončilo v priekope. Jeho vodič sa ľahko zranil a dve spolujazdkyne boli prevezené na vyšetrenie. Alkohol u vodiča zistený nebol a škody bola predbežne odhadnutá na 5 000 eur,“ pokračovala Faltániová so slovami, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Ako uviedlo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici, cesta bola ráno z dôvodu nehody v oboch smeroch Dolná Mičiná – Čerín neprejazdná.

Čítajte tiež:

Dôležité INFO pre každého Bystričana: LOKALITY, kde po novom budú radary

Foto: Filip Blaško

Nehoda pri Bystrici uzavrela cestu: FOTO z miesta!
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM