Ivana Kováčiková Rôzne

HLASUJTE: Chceli by ste, aby sa projekt Bystrické more dočkal realizácie?

Jedinečná možnosť pre Bystričanov, mať celoročnú vodnú atrakciu. Projekt Bystrické more malo na stole ešte bývalé vedenie mesta. Čo si o tomto nápade myslíte vy?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Chceli by ste, aby sa projekt Bystrické more dočkal realizácie?
Zdroj: Fischer Partners

Veľkolepý projekt zastrešenia plážového kúpaliska v minulosti rozprúdil verejnú diskusiu Bystričanov. Hľadali sa potencionálni investori a pripravil sa projekt, ktorý by prepojil celú oblasť do celistvého športovo- rekreačného areálu. Projektanti hovorili o obrovskom potenciály oblasti, mestskí poslanci zas o nových pracovných miestach a zvýšení cestovného ruchu. Mesto pripravovalo aj štúdiu realizovateľnosti tohto projektu, avšak finančné prostriedky boli napokon presmerované inam. To bolo už v roku 2013.

Aktuálny stav rozvoja myšlienky vybudovania auquaparku v Bystrici však ustal. Zisťovali sme názor súčastného vedenia mesta na daný projekt. Pre náš portál uviedla zástupkyňa vedenia mesta, že v projekte Bystrické more neplánujú pokračovať.

Nás ale zaujíma aj váš názor. Uvítali by ste, aby sme v Bystrici mali vlastné more? Vedeli by ste si predstaviť celoročné využívanie daného miesta? Vyjadrite svoj názor v našej mini ankete.

Čítajte tiež:

Veľkolepý projekt Bystrické more. Dostane šancu od súčasného vedenia mesta?

FOTO: Hneď na otvorení priložili ruku k dielu. Na FUBABY Dobrík aj gitarista Bílek

FOTO: Vizualizácie projektu Bystrické more.
3
Galéria
Zdroj: Fischer Partners
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM