Rôzne

HLASUJTE: Banskobystrický maratón rozdelil ľudí. Aký máte názor na obmedzenia v meste?

Stovky bežcov v uliciach a úplné uzávierky viacerých úsekov. Aj tak vyzeral maratón v meste pod Urpínom. Kým niektorí si prázdne cesty pochvaľovali, iným obmedzenia narobili problémy.

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Banskobystrický maratón rozdelil ľudí. Aký máte názor na obmedzenia v meste?
Zdroj: TASR

Uplynulú nedeľu zažila Banská Bystrica veľký športový sviatok. Jubilejný 5. Banskobystrický maratón prilákal pod Urpín takmer 1300 bežcov z viac než 15 krajín sveta. Víťazom sa nakoniec stal bežec z Kene Wambugu Wilson Kamau časom 2:29:17. No maratón dokázal Bystričanov rozdeliť na dve skupiny.

Veľký beh ulicami mesta totiž pocítili aj vodiči. Na niekoľko hodín boli úplne uzavreté hlavné aj menšie cesty v meste, čo sa mnohým nepozdávalo a nešetrili kritikou na organizátorov či mesto. „Je to celé zorganizované veľmi zle. Ja som ráno meškala do práce a kolegynka zas od Kremničky do Tesca pešo,“ napísala na Facebooku Adriána.

Našli sa však aj takí, ktorí si ulice bez áut pochvaľovali. „Bol som rád, že som sa prešiel po čerstvom vzduchu a všade videl veľa šťastných ľudí. Ono je fajn, že takáto akcia je cez víkend a obmedzí to minimum ľudí. ,“ napísal Tomáš.

Nás zaujíma váš názor. V hlasovaní pod článkom môžete vyjadriť, čo si myslíte o obmedzeniach, ktoré so sebou priniesol 5. ročník Banskobystrického maratónu!

Pozrite si v našej fotogalérii aj zábery z tohtoročného Banskobystrického maratónu!

5. Banskobystrický maratón v OBRAZOCH
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM