Jakub Forgács Rôzne

Hľadá sa študent roka: Nominovať toho naj z nášho kraja môžete aj vy!

Výnimočné činy, úspechy na súťažiach, či dobrovoľnícka činnosť... To všetko môže vám alebo niekomu z vašich priateľov priniesť titul študent roka. Stačí, ak sa o ne podelíte s ostatnými a ste v hre o zaujímavé ceny!

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa študent roka: Nominovať toho naj z nášho kraja môžete aj vy!
Foto: Jaroslav Dodok

Rada študentov mesta Banská Bystrica organizuje anketu študent školského roku 2013/2014. Vďaka tomu môžu študenti z Banskobystrického kraja, študujúci v Banskej Bystrici, ktorí pomohli ľuďom alebo svojmu okoliu, či sa len úspešne zúčastnili súťaží, zabojovať o prestížny titul.

„Sme presvedčení o tom, že v Banskej Bystrici je veľa mladých ľudí, ktorí si zaslúžia nielen väčšiu pozornosť, ale aj ocenenie za to, čo robia a čomu sa venujú. Chceme poukázať na, to že si vážime ich reprezentáciu svojej školy, komunity či nášho mesta,“ uviedol Jaroslav Dodok, predseda Rady študentov mesta Banská Bystrica, podľa ktorého sa študenti častokrát nevedia pochváliť sami. „Aj preto vyzývame všetkých učiteľov, spolužiakov a známych, aby sa obzreli okolo seba, pretože práve oni môžu nájsť a nominovať študenta roka,“ dodal.

Nominovať v ankete môžete seba, ale aj svojich kamarátov. Stačí, ak vyplníte dotazník a hráte o zaujímavé ceny. Svoje nominácie môžete zasielať do stredy 28. mája. Výsledky sa dozviete už v piatok 30. mája. Prví traja študenti budú ocenení. Anketa Študent roka sa realizuje vďaka programu Mládež v akcii a je finančne podporená Európskou komisiou.

Foto: ilustračné

Študent roka v Banskobystrickom kraji
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM