Jaroslav Dodok Šport

Handzuš potešil fanúšikov: Chcem hrať za Bystricu

Skúsený center Michal Handzuš trénuje s hokejistami Banskej Bystrice, prvý zápas v slovenskej extralige by mohol odohrať po reprezentačnej prestávke.

Ilustračný obrázok k článku Handzuš potešil fanúšikov: Chcem hrať za Bystricu
Foto: Jaroslav Dodok

okejový útočník Michal Handzuš zo San Jose Sharks pomôže v prípade pokračovania výluky v zámorskej NHL materskému tímu HC ´05 Banská Bystrica.

Fanúšikovia si však na prvý štart držiteľa zlatej a dvoch strieborných medailí z majstrovstiev sveta v Tipsport extralige 2012/13 budú musieť ešte počkať.

Handzuš síce s Banskou Bystricou trénuje, ale hrať bude najskôr až v novembri.

„Momentálne ešte len trénujem, potrebujem dohnať určité kondičné resty a zodpovedne sa pripraviť na sezónu. Zatiaľ vôbec nie je jasné, kedy nastúpim na ľad, určite to však bude až po reprezentačnej prestávke. Toto zatiaľ neriešim, uvidí sa podľa vývoja situácie, za Banskú Bystricu ale nastúpiť chcem,“ povedal v rozhovore pre hokejportal.net Handzuš.

Najvyššia slovenská súťaž bude mať prestávku od 4. do 14. novembra. Reprezentácia sa v tom čase predstaví na Nemeckom pohári v Mníchove.

V súvislosti so štartom Handzuša v Tipsport extralige je nutné doriešiť viaceré formality. Prvoradá je otázka poistenia. "Isté je však, že ak budem chcieť nastúpiť, bude sa preto musieť urobiť veľa. Ak sa to ale dotiahne, nič môjmu štartu brániť nebude,“ doplnil pre hokejportal.net skúsený útočník.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM