Webnoviny - Futbal

Hamšíka by pustili skôr do Interu

Slovné prestrelky prezidenta talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Aurelia De Laurentiisa s potenciálnymi záujemcami o služby kapitána slovenskej reprezentácia Marka Hamšíka pokračujú.

Filmový magnát najnovšie vyhlásil, že by za špílmachra svojho tímu žiadal až deväťciferné odstupné a skôr než AC Miláno by 23-ročného Banskobystričana uvoľnil pre jeho mestského rivala Inter.

„Má cenu 100 miliónov eur. Navyše, ak by som naozaj už mal predať Hamšíka, dal by som ho radšej Interu. Viceprezident AC Miláno Adriano Galliani sa ma nikdy na Mareka nepýtal, kým šéf Interu Massimo Moratti áno a bol veľmi korektný,“ povedal De Laurentiis pre La Gazetta dello Sport a pokračoval: „Moratti ma prvýkrát kontaktoval pred troma rokmi a pred dvoma mesiacmi sa spýtal, či sa niečo v prípade Hamšíka zmenilo. Odpovedal som, že nie, ale páčil sa mi jeho prístup a prisľúbil som mu, že ak by došlo k nejakému vývoju, tak Inter bude mať na Hamšíka niečo ako morálne právo.“

Samotný ofenzívne ladený stredopoliar sa už pripravuje na novú sezónu. //„Po návrate zo Sardínie som dostal individuálny tréningový plán,“ //priznal Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku. V Neapole sa má bývalý hráč Slovanu Bratislava a Brescie hlásiť v polovici júla.

Špecializované portály a periodiká už špekulujú o jeho možnom náhradníkovi v zostave „Partenopei“. Podľa mnohých by sa ním mohol stať Javier Pastore z Palerma, goal.com však najnovšie referuje o záujme Neapolčanov o mladého Argentínčana Erika Lamelu, ktorého River Plate nedávno zostúpil do nižšej ligy.

Zdroj: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM