Jakub Forgács Hokej

Futbalový štadión plný netypických tvárí: Z bystrických hokejistov tiekol pot, odštartovali letnú prípravu

Štadión na Štiavničkách sa v pondelok zaplnil netypickými tvárami, hokejistami HC'05 Banská Bystrica. Vicemajster tam začal svoju letnú prípravu. Pozrite, čo všetko počas nej čaká na baranov.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový štadión plný netypických tvárí: Z bystrických hokejistov tiekol pot, odštartovali letnú prípravu
Zdroj: TASR

Úvodné dva dni letnej prípravy zaplnia vicemajstrovi Slovenska testy, atletickými už začal. V utorok sa hráči presťahujú do Fit arény a k slovu sa dostane najmä sila.

Hlavný tréner Miroslav Chudý zatiaľ pracuje s 19 hráčmi, mal s 23, no niektorým nedovolil letný rozbeh zdravotný stav. „Pochopiteľne, že káder sa pozbieral len sčasti, tvoria ho najmä perspektívni hráči z juniorky,“ upresnil. „Ale máme medzi nimi aj ostrieľaných, stačí sa pozrieť, tam vidíte Handlovského, tam Lampera, Ziga, Košarišťana, alebo Rosandiča, Luntera,“ povedal.

Vzorec prípravy v podstate korešponduje s predchádzajúcimi. „Úvodné dva dni sme podriadili testom, nasleduje nábehový týždeň a po ňom dva trojtýždňové bloky,“ vyrátal Miroslav Chudý. „Po prvom ťažkom aj uvažujeme, či zaradíme do cyklu regeneračný týždeň v Chorvátsku,“ pokračoval so slovami, že v júli už nasledujú dovolenky až do 20-teho, týždeň ešte strávia na suchu a prvý ľad si užijú 27. júla.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM