Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Zima v Bystrici stráca moc. Nafotili sme prvých poslov jari v meste pod Urpínom

Ešte pred pár dňami v našom meste husto snežilo a čelili sme tuhým mrazom. Počasie je však vrtkavé, o čom svedčia aj prvé snežienky. Pozrite na tú nádheru!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zima v Bystrici stráca moc. Nafotili sme prvých poslov jari v meste pod Urpínom
12
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Nie je to tak dávno, čo ortuť na teplomeroch Bystričanov klesla poriadne hlboko pod nulu. V týchto dňoch sa už pohybuje prevažne v plusových teplotách. Hoci sme prvú poriadnu snehovú prikrývku od Perinbaby dostali až začiatkom januára a dopadala iba pred pár dňami, dlho sa neudržala. Sneh sa z bystrických ulíc pomaly vytráca a dokonca sa už v meste dá naraziť aj na snežienky.

Tip na miesto, kde rastú prví poslovia jari, sme dostali od našej čitateľky Márie. Zamierili sme teda na Tulskú 16 na Fončorde, kde sa pod oknami paneláku skutočne ukrývajú krásne kvietky. Starostliví Bystričania ich navyše prikryli čečinou, aby im nočné mrazy neuškodili.

Krehkú nádheru sme pre vás nafotili a opätovne prikryli. Zábery si teraz môžete pozrieť v priloženej fotogalérii. Ak máte tiež fotky prvých tohtoročných snežienok či prvosienok, pošlite nám ich aj s krátkym popisom na bystrica@global24.sk a radi ich pridáme do galérie!

V OBRAZOCH: Biela nádhera v uliciach Bystrice. Dočkali sme sa prvých snežienok
12
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM