Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta vážnej nehody. Na ceste medzi Bystricou a Breznom viacerí zranení!

Podľa slov polície sa po náraze stalo Audi neovládateľné, prešlo do protismeru a došlo k ďalšej zrážke. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta vážnej nehody. Na ceste medzi Bystricou a Breznom viacerí zranení!
3
Galéria

„V nedeľu okolo 13:15 došlo k dopravnej nehode na ceste I/66 za križovatkou do obce Medzibrod,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Vodič (38) z Brezna viedol Audi A6 v smere od Banskej Bystrice na Brezno. Pravdepodobne začal vo vysokej rýchlosti predbiehať vozidlo idúce pred ním v čase, keď oproti nemu prichádzal Land Rover Ford, pričom narazil ľavou prednou časťou vozidla do ľavej prednej a bočnej časti vozidla Land Rover, ktorému po náraze odtrhlo predné koleso,“ pokračovala hovorkyňa.

„Následne sa vozidlo Audi stalo neovládateľné v protismernej časti vozovky a narazilo do betónového múru a následne sa čelne zrazilo s oproti prichádzajúcim vozidlom Škoda Octavia. Vo vozidle Land Rover sa nikto nezranil a vo vozidle Audi sa zranil vodič aj spolujazdkyňa. Vo vozidle Škoda Octavia sa zranil vodič,“ dodala Petrovičová so slovami, že Vodičovi z Brezna bola odobratá krv aj moč na prípadné zistenie prítomnosti alkoholu. Škoda na všetkých vozidlách bola predbežne odhadnutá na 16 000 eur.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Vážna nehoda medzi Bystricou a Breznom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM