Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta nehody na Huštáku. Po zrážke na križovatke skončilo auto na streche

Zábery, z ktorých až zamrazí. V Bystrici sa zrazili autá priamo na križovatke. Ako podľa mužov zákona došlo k hrozivej nehode?

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta nehody na Huštáku. Po zrážke na križovatke skončilo auto na streche
24
Galéria

„K dopravnej nehode došlo dňa v utorok o 21:23 na križovatke Hušták v Banskej Bystrici a to tak, že vodič (40) z Kremnice viedol vozidlo Toyota RAV4 od Zvojena z výjazdu z cesty R1 smerom na nákupné centrum ESC a prichádzal do križovatky s cestou III/2415 po ceste označenej ako vedľajšia,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Nerešpektoval dopravné značenie "daj prednosť vjazde“, následkom čoho došlo k zrážke s vozidlom Opel Vectra vodiča (18) z Banskej Bystrice, prichádzajúcim z pravej strany po ceste označenej ako hlavná v smere od centra mesta k veľkému kruhovému objazdu," pokračovala hovorkyňa.

„Po dopravnej nehode boli vodič z vozidla Opel aj jeho spolujazdec (21) prevezení rýchlou zdravotníckou pomocou do nemocnice na ošetrenie,“ dodala Kováčiková so slovami, že škody na vozidlách boli vyčíslené na 7000 eur na Toyote a 1000 eur na Opli. Alkohol u vodičov zistený nebol.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Hrozivé zábery z miesta nehody. Zrážka na bystrickej križovatke
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM