Jakub Forgács Krimi

FOTO: Vodič zrazil na bystrickom priechode chodca. Zranenému nepomohol a odišiel

Polícia hľadá svedkov! Vyšetruje, ako došlo k dopravnej nehode na bystrickom sídlisku Fončorda.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vodič zrazil na bystrickom priechode chodca. Zranenému nepomohol a odišiel
5
Galéria

„Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v stredu (26.4.) v čase medzi 19:45 až 20:00 v Banskej Bystrici na Triede Hradca Králové pri zástavke MHD a úradu priemyselného vlastníctva SR,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Doposiaľ nezistený vodič viedol neznáme motorové vozidlo, kde pri jazde v bližšie nezistenom smere nedal prednosť v tom čase po priechode pre chodcov idúcemu chodcovi, ktorý prechádzal z jednej stany vozovky na druhú, doposiaľ presnejšie nezisteným smerom, pričom došlo k stretu neznámeho vozidla s chodcom, ktorý po náraze zostal sedieť vo vozovke,“ pokračovala hovorkyňa.

„Neznámy vodič s vozidlom po spôsobenej dopravnej nehode nezastavil a z miesta odišiel, pričom zranenému chodcovi neposkytol potrebnú pomoc, hoci tak mohol urobiť bez nebezpečenstva pre seba alebo iného,“ povedala Faltániová so slovami, že polícia začala trestné stíhanie za prečin neposkytnutie pomoci a prečin ublíženie na zdraví.

Polícia prosí svedkov tejto dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré by pomohli nehodu objasniť. Svedkovia sa môžu ozvať telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Polícia hľadá svedkov nehody na bystrickom priechode
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM