Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Vianočné trhy už odštartovali. Pozrite si prvé zábery z centra Bystrice

Vianoce už klopú dvere. Jasným signálom sú aj vianočné trhy, ktoré sa začali v našom meste. Ako to na nich aktuálne vyzerá?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vianočné trhy už odštartovali. Pozrite si prvé zábery z centra Bystrice
15
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Dátum, na ktorý čakali mnohí Bystričania aj cezpoľní. V utorok 28. novembra 2017 odštartovali pod Urpínom vianočné trhy. Atmosféru najkrajších sviatkov roka tak už naplno cítiť aj v našom meste.

Hneď v prvý deň vianočných trhov sme sa vybrali do centra, aby sme pre vás zachytili aktuálne zábery. Na námestí už stoja desiatky stánkov, z ktorých rozvoniava tradičný punč aj ďalšie dobroty. Nie všetky sú však ešte otvorené. Kochať sa dá aj vianočnou výzdobou a stromčekom, ktorý sa na pár týždňov stal novou bystrickou dominantou. Počas našej návštevy naň dávali výzdobu.

Vianočné trhy potrvajú až do 2. januára. Bystričania na nich od 11:00 do 22:45 nakúpia pečené klobásy, teplý punč, čaj i varené víno. Od 6. do 23. decembra v čase od 9:00 do 20:00 bude sortiment ešte väčší. Predajcovia budú ponúkať aj remeselnícke výrobky, rozličné dekorácie, cukrovinky, keramiku, šperky či sviečky na Námestí SNP.

Pozrite si v priloženej fotogalérii prvé zábery z obľúbených vianočných trhov v našom meste!

V OBRAZOCH: Atmosféra Vianoc v uliciach Bystrice. V centre odštartovali trhy
15
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM