Jakub Forgács Správy

FOTO: Vedenie UMB v netradičnej úlohe. Predajom punču pomohlo krásnou sumou

Atmosféru blížiacich sa Vianoc ešte umocňuje ochota ľudí pomáhať. Výťažok z predaja univerzitného punču bystrickej UMB poputuje na dobrú vec!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vedenie UMB v netradičnej úlohe. Predajom punču pomohlo krásnou sumou
6
Galéria
Zdroj: UMB

Utorok 13. decembra sa tento rok niesol v duchu univerzitných vianočných osláv. Na Námestí SNP sa na podujatí Od Lucie do Vianoc, čarovná je každá noc predstavil Univerzitný folklórny súbor Mladosť a Komorný orchester inštrumentálnych súborov Mladosť. Zároveň rektor, vedenie univerzity a fakúlt ponúkalo v stánku pred radnicou na Námestí SNP univerzitný punč nielen študentom, zamestnancom, ale aj verejnosti.

„Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili. Vyzbieranú sumu venujeme spolu s výťažkom primátorského punču dobrovoľníkom Slovenského Červeného kríža na vybavenie humanitárnej jednotky v Banskej Bystrici,“ uviedla Dana Straková, vedúca referátu marketingovej komunikácie UMB

„Teší nás, že Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici odovzdá dobrovoľníkom a dobrovoľníčkam Slovenského Červeného kríža v Banskej Bystrici sumu 1 267,80 eur,“ dodala Straková so slovami, že verí, že sa pri univerzitnom punči stretneme aj v roku 2017.

Pozrite si zábery z univerzitného punču v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Predajom univerzitného punču sa v Bystrici pomohlo dobrej veci
6
Galéria
Zdroj: UMB
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM