Jakub Forgács Krimi

FOTO: V centre Banskej Bystrice došlo k nehode. Pre takúto prosbu sa rozhodli policajti!

V Banskej Bystrici sa stala dopravná nehoda, došlo k nej na parkovisku za predajňou na ulici T. Vansovej. Muži zákona teraz prichádzajú s prosbou!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V centre Banskej Bystrice došlo k nehode. Pre takúto prosbu sa rozhodli policajti!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala ešte 23. októbra 2015 o 18:20 hodine, na parkovisku za predajňou Tesco Expres na ulici T. Vansovej v Banskej Bystrici. A muži zákona sa rozhodli teraz obrátiť s prosbou na ľudí.

„Vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle Seat Toledo, mal pri cúvaní zachytiť chodkyňu, ktorá sa v tom čase pohybovala za vozidlom. Následne na to chodkyňa padla na vozovku, pričom utrpela zranenie a to tržnú ranu na hlave. Vodič vozidla zastavil, vystúpil, naložil chodkyňu do svojho vozidla a odviezol ju do nemocnice, odkiaľ kontaktoval políciu,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Uvedenú nehodu údajne sledovali niekoľkí svedkovia, ktorí na mieste po príchode polície už neboli,“ pokračovala Faltániová a zároveň dodala, že polícia prosí svedkov tejto dopravnej nehody, aby im poskytli akékoľvek informácie, ktoré by pomohli nehodu objasniť. Ozvať sa môžu telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

FOTO: V Banskej Bystrici došlo k nehode
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM