Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: V Bystrici sa bolo na čo pozerať. Moto nadšenci obdivovali veterány aj modely áut

Pod Urpínom si milovníci historických strojov prišli na svoje! Na výmennom stretnutí veteránov našli kúsky, aké už bežne na cestách nevidno!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Bystrici sa bolo na čo pozerať. Moto nadšenci obdivovali veterány aj modely áut
10
Galéria
Foto: Ivan Dedina

Cez víkend si nadšenci retro strojov prišli na svoje. V nedeľu sa konalo v areáli SAD na Partizánskej ceste Jarné výmenné stretnutie auto–moto veteránov a náhradných dielov rôznych značiek. Spojené bolo aj s prehliadkou múzea motocyklov.

„Nakoľko počasie bolo ukážkové, účasť bola hojná,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 Jozef Malatinec, podpredseda Veterán klubu Banská Bystrica.

„Ľudia ako po iné roky mohli kúpiť náhradné diely na svojho veterána od rôznych predajcov zo Slovenska, ale aj Česka. Nechýbalo vojenské oblečenie, modely áut a prezentácie služieb ako lakovanie veteránov, leštenie, čistenie ultrazvukom a pieskovanie dielov,“ povedal Malatinec so slovami, že medzi zaujímavosti, ktoré pripravujú každý rok, patrí aj výstava veteránov motocyklov a traktorov.

„Burza sa konala na pôde bystrickej dopravnej spoločnosti, ktorá nám na tento účel zapožičala svoje priestory. Na bezpečnosť pred požiarom dohliadali členovia DHZ Banská Bystrica – Sásová. Zabezpečovali asistenčnú hliadku bez nutnosti zásahu, za čo chcem poďakovať im, ale aj usporiadateľom, ktorí tomuto podujatiu venovali svoj čas, a tak sa výmenné stretnutie mohlo uskutočniť,“ dodal Malatinec.

Pozrite si zábery z Jarného výmenného stretnutia auto – moto veteránov v Bystrici v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Bystričania obdivovali veterány. Nechýbali autá ani motorky
10
Galéria
Foto: Ivan Dedina
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM