Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Ulica, ktorej sa v Bystrici vyrovná len máloktorá. Doslova rozkvitla do krásy

Nádhera, ktorá až zahreje pri srdci. Prechádzka Bystricou vám môže ponúknuť vskutku úchvatný pohľad. Presvedčili sme sa o tom na vlastnej koži.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Ulica, ktorej sa v Bystrici vyrovná len máloktorá. Doslova rozkvitla do krásy
26
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Jar sa v Bystrici predvádza v plnej kráse. Po prvých jarných kvetoch v uliciach sa Bystričania môžu kochať doslova kvitnúcimi ulicami. S naším fotoaparátom sme tentoraz zavítali na miesto, ktoré každoročne očarí svojou krásou, na Ulicu Mirka Nešpora na Fončorde.

Spomínaná ulica je dobre známa nielen Fončorďanom, ale aj mnohým ľuďom z blízkeho či ďalekého okolia. Hoci nie je najrušnejšia, je lemovaná alejou japonských čerešní, ktoré počas apríla vždy zakvitnú farbami. Inak tomu nebolo ani tento rok. Podobné aleje však nájdete v tejto časti mesto hneď na niekoľkých miestach.

„Je to nádhera a vždy sa tadeto rada prejdem, obzvlášť na jar,“ povedala pre spravodajský portál Bystrica 24 Alena, ktorá práve okolo prechádzala s kočíkom. „Vidno však, že ešte nie všetky stromčeky na tejto ulici sú rozkvitnuté, takže nás snáď potešia aj o pár dní,“ dodala.

Pozrite si krásnu Ulicu Mirka Nešpora na Fončorde v priloženej fotogalérii. Ak tiež poznáte miesto v našom meste, ktoré rozkvitlo do krásy, pošlite nám foto aj s popisom na bystrica@global24.sk!

V OBRAZOCH: Bystrická ulica, ktorá doslova kvitne do krásy
26
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM