Jakub Forgács Krimi

FOTO: Tragická nehoda medzi Bystricou a Breznom. Vyhasol život mladého muža (†22)

Jeho jazda dopadla tragicky. Peugeot podľa slov polície skončil prevrátený na streche v rieke Hron!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Tragická nehoda medzi Bystricou a Breznom. Vyhasol život mladého muža (†22)
6
Galéria

„Tragicky sa skončila jazda mladého Ľuboša (†22), ktorý odišiel v stredu večer z miesta svojho bydliska a odvtedy sa svojej rodine už neohlásil,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Až vo štvrtok krátko po 21:00 sme na tiesňovú linku prijali informáciu od vodiča, ktorý prechádzal po ceste I/66 okolo obce Slovenská Ľupča, pričom uviedol, že v rieke Hron zahliadol pravdepodobne havarované osobné motorové vozidlo. Na miesto bola vyslaná hliadka polície, ktorá zistila že v rieke sa nachádza vrak havarovaného vozidla Peugeot 406, v ktorom bolo následne nájdené aj telo vodiča,“ pokračovala hovorkyňa.

„Podľa doterajšieho objasňovania, k dopravnej nehode došlo pravdepodobne už v stredu na ceste I/66 v katastri obce Slovenská Ľupča. Mladý vodič viedol motorové vozidlo Peugeot 406 v smere od Brezna na Banskú Bystricu, pričom s vozidlom pravdepodobne prešiel do protismeru, kde následne zišiel z cesty dolu svahom na trávnatý porast, kde vozidlo po niekoľkých desiatkach metrov narazilo do kmeňa stromu a prevrátilo sa na strechu,“ povedala Kováčiková so slovami, že vozidlo skončilo prevrátené v rieke Hron.

„Telo 22-ročného muža bolo zakliesnené vo vozidle. Na miesto tragédie boli prizvaní aj znalci z odboru cestnej dopravy. V súvislosti s nehodou sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ dodala hovorkyňa. Pre zistenie príčiny smrti mladého muža bola nariadená súdna pitva. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina vzniku dopravnej nehody sú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nešťastia!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta tragickej nehody. Auto skončilo prevrátené v Hrone
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM