Tlačové správy

FOTO: Skvelý športový deň v Kráľovej

Mestskí poslanci v Banskej Bystrici Igor Kašper a Milan Smädo v spolupráci s občianskymi radami vo svojom volebnom obvode dokážu pripraviť naozaj zaujímavé a navštevované akcie počas celého roka. Jednou z takých bol aj športovo – spoločenský deň v Kráľovej.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Skvelý športový deň v Kráľovej
Zdroj: Dnes24.sk

Medzi nimi sme zastihli aj olympijskú víťazku Nasťu Kuzminovú so synom Jelisejom. Umelý trávnik radvanského štadióna spolu s BUĎ FIT ihriskom žil od pol jedenástej až do 15:30 hod. Detskými súťažami za asistencie dospelákov a príjemnej zábavy. Nechýbal chutney guláš či tradičné pagáče s množstvom sladkostí a potrebného občerstvenia v teplom dni.

Po minulých daždivých dňoch vyšlo aj počasie a do samého konca svietilo slniečko. Až keď sa organizátori balili, prišla búrka. Ani to však nemohlo zmazať výborný dojem zo skvelého športovo- spoločenského dňa v Kráľovej. „Dnes sa nám podarilo zorganizovať tretí ročník tejto už tradičnej akcie v Kráľovej pre deti, rodičovi starýchrodičov. Financie sme získali z participatívneho rozpočtu, v ktorom sme uspeli s naším projektom. Všetko, čo tu teraz vidíte, je úspech celého nášho volebného obvodu s občianskymi radami a za všetko hovorí obrovský záujem ľudí, momentálne sme napočítali priregistrácii okolo tisícky ľudí a ešte nie sme na konci,“ uviedol jeden z organizátorov, poslanec Igor Kašper.

Deti mali k dispozícii osem stanovíšť so sladkými odmenami a množstvo sprievodných akcií, ale na svoje si prišli aj dospeláci. Boli tu trampolíny, lukostreľba, nafukovací hrad, maľovanie na tvár, streľba loptou na bránu, rôzne preliezky, detský kútik či líčenie pre ženy so značkovou kozmetikou. Návštevníci si mohli zahrať futbal, volejbal, badminton alebo petang. Všetkých zabával DJ.

„Je to jedna z mnohých akcií, ktoré sme organizovali počas celého volebnéh oobdobia. Myslím, že je to veľmi vydarený športovo – spoločenský deň tu v Kráľovej. Našťastie nám vyšlo počasie, lebo včera tu ešte stála voda. Ľudia sú spokojní a to je najdôležitejšie, vlastne pre nich to všetko robíme. Takto by to malo vyzerať v celom meste,“ dodal poslanec Milan Smädo, ktorý má s organizovaním takýchto akcií dlhoročné skúsenosti.

Tento deň patril predovšetkým ľuďom z volebného obvodu Kráľová, Pršianska terasa, Kremnička, Rakytovce a Iliaš, ale prišli aj obyvatelia z Radvane a Fončordy. Vysoká návštevnosť potvrdila, že takéto akcie majú význam a sú užitočné pre celé rodiny, ktoré sa stretnú v príjemnom prostredí a môžu si spoločne zašportovať či zabaviť sa. Tohto roku prišlo do Kráľovej dvakrát toľko ľudí ako vlani.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlacovej správy.

FOTO: Skvelý športový deň v Kráľovej
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM