Jakub Forgács Rôzne

FOTO: Silné momenty na bystrickom Mestskom úrade. Formálnosť nahradili úprimné objatia

Väčšina ľudí chodí na úrad kvôli vybavovačkám. Našli sa však aj mladí, ktorých cieľ bol v Bystrici úplne iný. Rozdávať radosť objatiami a rovno aj primátorovi Noskovi!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Silné momenty na bystrickom Mestskom úrade. Formálnosť nahradili úprimné objatia
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelkový Deň objatí (Hug Day) neobišiel ani Mestský úrad v Banskej Bystrici. Podľa slov organizátora Adama Murgaša mladí dobrovoľníci počas piateho ročníka zavítali aj medzi úradníkov a primátora, aby rozdávali radosť a úsmevy. Ako pochodili?

„Úradníčky sa už tešili, pretože nás očakávali, keďže k nim chodíme každý rok. Potešila sa aj kancelária viceprimátora a objatiam neušiel ani samotný primátor, ktorý iniciatívu ocenil a vyslovil prianie, aby sme sa zastavili opäť o rok,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 koordinátor podujatia, Jaroslav Dodok.

„Príjemne potešili aj reakcie pracovníkov Mestského úradu, ktorí sa zmienili, že by sme mohli prísť rozdávať radosť a úsmevy aj častejšie,“ pokračoval so slovami, že úradu si dokonca odniesli aj čokoládu.

V pondelok sa nám podarilo rozdať aj niekoľko vskutku netradičných objatí. A to policajtom, vozičkárom či či malými škôlkarom. „Prekvapilo nás, že do Banskej Bystrice prišli objímať ľudia z celého Slovenska. Mali sme tu "huggerov“ z Bratislavy, Banskej Štiavnice, Kremnice, Brezna, či Partizánskeho, ktorí sa na Deň objatí do Bystrice dostali stopom," dodal Dodok.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť, ako vyzeralo rozdávanie objatí na Mestskom úrade!

Čítajte tiež:

FOTO: Bystricu zaplnili vrúcne objatia. Ušli sa viceprimátorovi aj Elvisovi

Čo ponúka týždeň na prelome mesiacov? Bystričania majú na výber z atraktívnych ak­cií

V OBRAZOCH: Keď Mestský úrad zaplnia objatia
27
Galéria
Foto: Lucia Rusková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM