Jaroslav Dodok Kultúra

FOTO: Pódium patrilo hviezdam: V Bystrici to na Dohode rozbalili IMT Smile aj Polemic

Fun Rádio odpálilo v Banskej Bystrici svoj prvý letný žúr! Nechýbali známe festivalové kapely, hromadné bublifukovanie či rýchla zoznamka. Boli sme pri tom!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pódium patrilo hviezdam: V Bystrici to na Dohode rozbalili IMT Smile aj Polemic
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk

Nová a lepšia Fun Rádio Dohoda odštartovala pod Pamätníkom SNP v sobotu 25. júna. Organizátori si pre fanúšikov festivalovej sezóny pripravili atraktívny hudobný, ale aj sprievodný program. Prvú letnú žúrku na pódiu otvorila kapela Komajota, ktorej vystúpenie si prišlo pozrieť len pár odvážlivcov. ,,Keby nebolo 85 stupňov, možno by sem prišlo ďaleko viac ľudí," súhlaila s moderátormi Nika (26), ktorá upozornila na horúce počasie.

Počas obedných hodín prišlo na Dohodu len pár desiatok Bystričanov, ktorí sa aj tak schovávali pod slnečníkmi. V popoludňajších a večerných hodinách sa areál festivalu začal postupne napĺňať. Víťazka gospelovej súťaže Sima Martausová sa na tohtoročnú Dohodu tešila. Hoci sa tesne pred vystúpením zamkla na toaletách, svoj koncert však nakoniec stihla.

Fanúšikov pod pódium prilákali na HEX až moderátori Fun Rádia Marcel a Didiana. Dobrá atmosféra a poriadna zábava sa už na festivale od tohto momentu nestratila. Na sobotnej žúrke vystúpili aj Medial Banana, Le Payaco, Mista či Kmeťoband, ktorý hrá skladby plné temperamentu, vášne a ohňa.

Večerný line up patril kapelám IMT Smile a Polemic, ktoré si nenechali ujsť ani fanúšikovia zo Žiliny, Trenčína, Michaloviec či Humenného. Pod pamätníkom SNP si tak užívali dobrú náladu ľudia z celého Slovenska.

Tento rok mal festival Fun Rádio Dohoda aj charitatívno – edukačný charakter. V rámci projektu „Dobrák od kosti“ sa priamo na podujatí mohli návštevníci zaregistrovať ako darcovia kostnej drene. Počas prestávok si ľudia užívali rôzne súťaže, veľkú pozornosť na pódiu pútali aj dievčatá, ktoré si to trúfli na Miss leta 2016.

,,Práve odštartoval svoju festivalovú sezónu, pretože tento rok sa chystám na všetky Dohody a musím povedať, že tá bystrická dopadla fantasticky," zhodnotil Ivan (33).

Veľkú bystrickú letnú žúrku v obrazoch nájdete v našej fotogalérii!

Prečítajte si aj:

FOTO a VIDEO: Krásne retro v uliciach mesta. Do Bystrice zavítali historické autobusy

VIDEO: Horúčavy naplno udreli v centre Bystrice. Zábery z námestia hovoria za všetko

OBRAZOM: Dohoda odpálila v Bystrici festivalovú sezónu!
56
Galéria
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM