Jakub Forgács Správy

FOTO: Opakovaný problém na bystrickej ulici. Autá dostávajú papuče, vodiči hromžia

Nájdenie papuče na kolese auta, nepoteší asi žiadneho vodiča. Na konci Hornej ulice však na ne natrafíte vo veľkom.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Opakovaný problém na bystrickej ulici. Autá dostávajú papuče, vodiči hromžia
3
Galéria

Iba pred pár dňami bolo na Hornej ulici, pod Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVaR) , papúč viac než dosť. Našli si ich vodiči hneď na ôsmich autách, ktoré parkovali na tráve či miestach, kde je to zakázané.

„Ide o opakovaný problém, približne raz za mesiac. Domnievam sa, že to polícii nahlasuje niekto z obyvateľov blízkeho paneláku. Všetci vodiči si totiž nemôžu dovoliť kúpiť drahé parkovacie miesto. Malo by sa to riešiť,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 jeden z vodičov, ktorí parkujú na blízkom parkovisku.

Jeho slová potvrdzuje aj hovorkyňa mesta Zdenka Sekerešová. „Evidujeme sťažnosti obyvateľov v tejto lokalite, ktorí mestskej polícii pravidelne adresujú podnety k parkovaniu vozidiel na trávniku. V okolí ÚPSVaR a ostatných inštitúcií je možnosť parkovať na verejne prístupných parkovacích plochách, v rámci systému plateného parkovania na Skuteckého ulici, ulici Figuša Bystrého a Hornej ulici, v dostupnej vzdialenosti aj na Partizánskej ceste a Námestí slobody,“ uviedla hovorkyňa.

„Veľakrát ide o návštevníkov ÚPSVaR (aj z iných okresov), ktorí majú možnosť parkovať, no vyhýbajú sa systému plateného parkovania. V kompetencii mesta nie je riešiť potreby parkovania iných verejných inštitúcií,“ dodala Sekerešová so slovami, že pre výstavbu nových parkovacích plôch nie sú v ich okolí ani pozemky vo vlastníctve mesta.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta, ktoré nafotil náš čitateľ!

V OBRAZOCH: Na bystrickej ulici dostávajú vodiči papuče vo veľkom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM