Marcel Mojžiš Samospráva

FOTO od čitateľky: Takéto výtlky strašia vodičov na Sídlisku

Deravé vozovky strašia aj vodičov v Bystrici. Všimli si to i na radnici a tak aj napriek tomu, že zima ešte nepovedala posledné slovo, začali už v januári v meste s aspoň čiastočnými opravami komunikácií. Výtlkov je však stále požehnane. Svedčí o tom aj foto našej čitateľky z Ulice 29. augusta...

„Chcela by som dať do pozornosti výtlky na Ulici 29. augusta, časť Sídlisko. Na fotke sa dá vidieť, že jamy sú tam statočné. A je ich tam ešte viac, ako sa dá spozorovať na zábere. Na tomto úseku cesty spomaľuje už i trolejbus, vzhľadom na to, že výtlky sú obrovské,“ napísala nám naša čitateľka z Banskej Bystrice.

S otázkou, či už mesto na tejto ceste podniklo nejaké opravy, alebo sa ešte len chystajú, sme sa obrátili na hovorcu hlavy Bystrice, Filipa Roháčeka. „Na Ulici 29. augusta boli robené prvé opravy výtlkov ešte pred mesiacom. Po aktuálnej kontrole povrchov, ktorá bola vykonávaná naposledy v pondelok, bola táto ulica opäť zahrnutá do zoznamu nutných opráv,“ povedal.

Mesto však podľa jeho slov brzdí v napredovaní opráv nepriaznivé počasie. „Nakoľko v úvode týždňa nebolo možné vykonávať opravy kvôli poveternostným podmienkam, s opravami sa opäť začalo od stredy. Predpokladáme, že Ulica 29. augusta by sa mala dostať na rad najneskôr v budúcom týždni,“ prisľúbil Roháček. Téme výtlkov v meste sme sa venovali aj v uplynulých dňoch, prečítajte si podrobnosti o tomto probléme.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM