Jakub Forgács Správy

FOTO: Ocenenie pre pracovníčku bystrického úradu práce. Dočkala sa krásnej pocty!

Práca zamestnankyne úradu práce v Bystrici neostala bez povšimnutia. Na slávnostnom podujatí bola ocenená za účasti premiéra Fica a ministra Richtera!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Ocenenie pre pracovníčku bystrického úradu práce. Dočkala sa krásnej pocty!
Zdroj: TASR

Vo štvretok sa v Bratislave slávnostne odovzdávali ocenenia Sociálny čin roka a ocenení pre zamestnancov detských domovov (DeD) a zamestnancov oddelení sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately úradov práce, sociálnych vecí a rodiny. Podujatia sa zúčastnili aj premiér Robert Fico (Smer-SD) a šéf Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Ján Richter (Smer-SD).

„Môžem s veľkým potešením povedať, že pre budúci rok budeme môcť zvýšiť materský príspevok, zvýšiť rodičovský príspevok a postupne realizovať niektoré veci, ktoré sa týkajú mladých rodín a detí, čo celkom iste spoločnosť a mladé rodiny privítajú,“ oznámil okrem iného vo svojom príhovore šéf Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Ján Richter (Smer-SD).

Čítajte tiež: FOTO: Bystrický primátor na Ukrajine. Aký je výsledok Noskovej návštevy?

V kategórii zamestnancov sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately sa ocenenie ušlo aj Eve Kuzbelovej z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVaR) Banská Bystrica.

Ďalšími ocenenými v tejto kategórii boli Svetlana Kertisová z ÚPSVaR Michalovce, Lucia Kecskésová z ÚPSVaR Nové Zámky, Suchoža Oskár z ÚPSVaR Trebišov, Jana Šimovičová z ÚPSVaR Nové Mesto nad Váhom, Lívia Madáčová z ÚPSVaR Rožňava, Mária Bolebruchová z ÚPSVaR Bratislava.

Čítajte tiež: Bystričania, značte si do mobilov a kalendárov: TOP 10 akcií počas októbra

Pozrite si oceňovanie v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Slávnostné odovzdávanie ocenení Sociálny čin roka
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM