Jaroslav Dodok Rôzne

FOTO: Najkrajšou vysokoškoláčkou sa stala Bystričanka!

O titul najkrajšej vysokoškoláčky Miss Universe 2012 v 17. ročníku bojovalo 12 dievčat. Finálová dvanástka sa už tradične predstavila vo večerných šatách od Luděka Hanáka, nechýbala ani obľúbená prehliadka v spodnom prádle.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Najkrajšou vysokoškoláčkou sa stala Bystričanka!
Foto: Jaroslav Dodok

Hodnotila sa nielen krása finalistiek, ale aj ich inteligencia a šarm. Dievčatá sa nevyhli ani rozhovoru a štipľavým otázkam moderátora večera Martina Nikodýma.

Porotu najviac zaujala čiernovláska Patrícia Ördögová z Banskej Bystrice. Minuloročná víťazka Miriam Šinglerová pochádza z rovnakého mesta. Titul najkrajšej vysokoškoláčky tak zostáva v Banskej Bystrici. Víťazka sa do súťaže prihlásila sama. ,,Mám veľmi zmiešané pocity, pretože som to vôbec neočakávala. Z víťazstva mám ale veľkú radosť," prezradila krátko po finále súťaže krásy Patrícia, ktorá je študentkou Ekonómie a manažmentu verejnej správy.

Na druhom mieste skončila Katarína Vesmerová z obce Pataš a tretie miesto získala Aida Vaculková z Dunajskej Stredy. Vybrať tú najkrajšiu podľa Jozefa Oklamčáka nebolo vôbec jednoduché: ,,Vo výbere najkrajšej vysokoškoláčky to nebolo vôbec jednoduché. Ako porota sme sa odlišovali. Ja som mal svoju favoritku, ale tá bohužiaľ nevyhrala." Počas finálového večera, ktorý sa konal v bratislavskom Istropolise, vystúpili Anita Soul a Robo Opatovský, spevak Jakub Zvak, tanečná Hip-hop akadémia Johnyho Perfekta a Lady Mel.

Miss University sa organizuje od roku 1995 a zúčastňujú sa jej dievčatá študujúce na vysokých školách z celého Slovenska.

FOTO: Najkrajšou vysokoškoláčkou sa stala Bystričanka!
18
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM