Monika Obrtalová Krimi

FOTO: Motorkár vpálil do policajta, stále uniká!

Banskobystrická polícia je v strehu! Hľadá motorkára, ktorý so svojím strojom narazil do muža zákona. Ten sa vodiča pokúšal zastaviť, no vyšlo ho to draho. Motorkár do neho vpálil a po šokujúcom skutku z miesta činu ušiel...

K otrasnej zrážke došlo krátko po druhej hodine poobede, keď sa muž zákona pokúšal stopnúť motorkára, ktorému nameral vysokú rýchlosť. Potom však prišiel šok! Vodič jazdiaci na športovom stroji v smere od Mestského parku na Tajovského ulicu nielenže nezastavil, ale vpálil rovno do policajta.

Motorkár následne z miesta činu ušiel. K policajtovi okamžite vyrazili jeho kolegovia aj záchranári. Muž zákona utrpel viaceré poranenia a bol prevezený do nemocnice. Polícia zároveň okamžite zahájila po vodičovi motocykla pátranie. Zatiaľ však cestný pirát uniká.

[blockquote]Po­licajti preto pri jeho hľadaní prosia o pomoc. Motorkár mal jazdiť na stroji značky SUZUKI GSXR, tmavomodrej farby. Na sebe mal oblečenú čiernu kombinézu a na hlave mal prilbu bielo-čiernej farby.[/blockquote] „V prípade, že by niekto takýto motocykel spozoroval, alebo pozná vo svojom okolí niekoho, kto motocykel takéhoto popisu vlastní, aby to oznámil na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

foto/polícia

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM