Jakub Forgács Krimi

FOTO: Krádež v bystrickej predajni s oblečením. Podozrivú ženu zachytili kamery

Neznáma páchateľka úradovala v bystrickom obchodnom centre. Krádežou spôsobila škodu za takmer 1 000 eur. Nespoznávate ženu na fotografiách?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Krádež v bystrickej predajni s oblečením. Podozrivú ženu zachytili kamery
5
Galéria

„Banskobystrickí policajti vyšetrujú prípad krádeže, ktorej sa dopustila doposiaľ neznáma páchateľka ešte v polovici februára tohto roku, keď v popoludňajších hodinách v nákupnom obchodnom centre v Banskej Bystrici ukradla v predajni s oblečením veci v hodnote viac ako 900 eur,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Páchateľka si tovar z vešiakov ukladala pod bundu, ktorú mala prevesenú cez ruku a následne sa presunula do skúšobnej kabínky, v ktorej tieto veci ukryla do tašky. Následne takto bez zaplatenia tovaru osoba z predajne odišla. Spoločnosti z Bratislavy vznikla krádežou škoda vo výške viac ako 900 eur,“ pokračovala hovorkyňa.

„Touto cestou chceme požiadať občanov o pomoc a spoluprácu pri objasňovaní uvedenej krádeže,“ dodala Kováčiková so slovami, že prosia všetkých, ktorí by osobu na fotografiách spoznali, prípadne by vedeli k tejto osobe či samotnému skutku poskytnúť akékoľvek bližšie informácie, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, alebo na známom telefónnom čísle 158.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery podozrivej ženy!

V OBRAZOCH: V bystrickom obchodnom centre došlo ku krádeži
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM