Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Dobrá vec sa podarila. Na čo všetko poslúžia peniaze z Primátorského punču?

Charitatívny Primátorský punč tento rok prilákal stovky Bystričanov. Pozrite, koľko sa podarilo vyzbierať!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dobrá vec sa podarila. Na čo všetko poslúžia peniaze z Primátorského punču?
6
Galéria

Tradičné charitatívne podujatie – Primátorský punč aj tento rok sprevádzala dobrá nálada, ľudová hudba, tanec i spev. „Napriek mrazivému počasiu sa Banskobystričanom a návštevníkom mesta podarilo v utorok, 19. decembra vyzbierať sumu 2 524, 24 eur. Výťažok vo štvrtok odovzdal primátor Ján Nosko riaditeľke krízového strediska pre deti a osamelých rodičov, Domu sv. Alžbety, Ľubici Michalíkovej,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

„150 litrov vianočného punču, 50 litrov čaju, 500 hrnčekov s tematikou Banskobystrických Vianoc, 120 škvarkových pagáčov a 500 kusov sladkých koláčov. Také sú štatistiky tohtoročného Primátorského punču, ktorý bol po prvý raz spojený s rozdávaním Betlehemského svetla. O program a dobrú náladu sa postaral FS Urpín, DFS Matičiarik a Združenie autentického folklóru Pohronci,“ pokračovala Marhefková.

Podľa slov riaditeľky krízového strediska výťažok použijú na kúpu nového vysávača, práčky, potrebného zariadenia do detských izieb a bežné hygienické potreby.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z Primátorské­ho punču!

V OBRAZOCH: Primátorský punč 2017
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM