Jakub Forgács Krimi

FOTO: Čo sa stalo na priecestí v Hronseku? Polícia o zrážke vlaku s autom!

Neďaleko mesta sa stala vážna nehoda. Vlak podľa slov polície vrazil na železničnom priecestí do auta. Muži zákona prišli s ďalšími skutočnosťami o hrozivo vyzerajúcej nehode!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Čo sa stalo na priecestí v Hronseku? Polícia o zrážke vlaku s autom!
Foto: Filip Jakuba

O nehode vlaku s autom sme vás informovali už v utorok, bezprostredne po tom, čo k nej v Hronseku došlo. Polícia už vo veci začala trestné stíhanie pre prečin všeobecné ohrozenie. „V utorok o 13:50 došlo k dopravnej nehode v obci Hronsek na železničnom priecestí pri železničnej zastávke Hronsek,“ uviedla pre náš spravodajský banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič (41) z Banskej Bystrice, pri vedení Suzuki Ignis, pri prechádzaní železničného priecestia nerešpektoval dopravné značenie a signál zabezpečovacieho zariadenia s červenými striedavo prerušovanými svetlami so znamením Stoj a zvukové výstražné zariadenie, vošiel na železničnú trať, kde v tom čase z ľavej strany prechádzal osobný vlak,“ pokračovala hovorkyňa.

Následkom podľa jej slov došlo k zrážke. „Vodič bol so zraneniami prevezený do nemocnice. Škoda na vozidle a na lokomotíve je odhadnutá na 1800 eur,“ dodala Faltániová.

FOTO: Zrážka vlaku s autom v Hronseku
2
Galéria
Foto: Filip Jakuba
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM