Jakub Forgács Rôzne

FOTO: Bystrica zažila Športovo - spoločenský deň. Nechýbali ani olympijskí víťazi

Obľúbená akcia opäť spojila Bystričanov! Počas dňa nabitého športovým zápolením a atrakciami nebola o zábavu núdza. Veď pozrite sami!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Bystrica zažila Športovo - spoločenský deň. Nechýbali ani olympijskí víťazi
Foto: Igor Kašper

Vo štvrtok sa uskutočnil v poradí už 5. ročník Športovo – spoločenského dňa na ihrisku v Radvani – Kráľovej. Podujatie sa konalo od 10:00. Deti absolvovali päť disciplín, po absolvovaní ktorých dostali malú odmenu. Okrem toho bolo pripravených niekoľko sprievodných akcií – napríklad lukostreľba, biatlonový okruh, bežecká prekážková dráha, streetball, športová lezecká stena, ukážky juda, Centrum voľného času so svojimi stanovišťami, maľovanie na tvár, tvorivé dielne či líčenie pre ženy.

Podujatie umocnili aj vystúpenia – tanec na koňoch (voltýž) a interaktívna tanečná show Štefana Chleba. Aby toho nebolo málo, o 12:00 prišli medzi ľudí úspešní športovci, vrátane všetkých troch olympijských víťazov – Miška Haaššová, Juraj Tužinský, bratranci Škantárovci a Matej Tóth.

„Športovci boli veľmi pozitívne naladení, ochotne odpovedali na všetky otázky, povedali aj pár zážitkov z olympiády a nakoniec prebehla dlhá autogramiáda s možnosťou fotenia. Moderátorskej úlohy som sa zhostil ja sám, keďže som aj spískal takúto hviezdnu účasť,“ uviedol za organizátorov mestský poslanec Igor Kašper so slovami, že išlo o absolútnu raritu – že sa na takomto podujatí zišli všetci traja.

Tento ročník akcie bol zameraný viac na šport v súvislosti s Európskym mestom športu. Minulý rok navštívilo podujatie takmer 1500 ľudí, tento ročník to bolo ešte viac.

Pozrite si, ako vyzeral 5. ročník Športovo – spoločenského dňa v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

Najlepšie čo prináša nadchádzajúci víkend. TOP 10 akcií v Bystrici a okolí

5. ročník Športovo - spoločenského dňa v Bystrici v OBRAZOCH
10
Galéria
Foto: Igor Kašper
5. ročník Športovo - spoločenského dňa v Bystrici v OBRAZOCH
10
Galéria
Foto: Igor Kašper
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM