Jakub Forgács Iné športy

FOTO: Bystrica zažila 24 hodín boxu s Tomim Kidom: Pozrite si zábery priamo z ringu

Tomi si iba pred týždňom pripísal 23. víťazstvo v profikariére a hoci ho potom na pár dní zmorila choroba, v piatok a v sobotu absolvoval 24 - hodinový maratón boxu so svojimi zverencami v banskobystrickom nákupnom centre.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Bystrica zažila 24 hodín boxu s Tomim Kidom: Pozrite si zábery priamo z ringu
Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie „Slovensko do rukavíc – Tomi Kid tour 2013“ prinieslo pod Urpín množstvo úderov, ale hlavne dobrej nálady. V improvizovanom ringu si mohol zaboxovať každý, kto mal výdrž a chuť. Akcia sa začala už v piatok o 15:00 a trvala až do sobotného poobedia. Diváci si mohli pozrieť verejné tréningy a boxerské cvičenia, amatérske exhibičné zápasy, modelové zápasy, ukážky bojových umení Muay Thai a MMA.

Za ten čas si s Tomim exhibične zaboxovala babička, banskobystrickí hokejisti, jeho najmenší zverenci, ale aj Vladimír Moravčík – majster Európy v thajskom boxe profiligy Muay Thai, rodák z Banskej Bystrice, ktorý má v súčasnosti na konte 81 víťazstiev z 85 profizápasov v kariére. Tomi ukázať box širšej verejnosti a vyjadriť, že nejde iba bezduché údery, ale o šport, ktorému predchádza tvrdý tréning.

O sprievodný program sa postarali Element – street dance Banská Bystrica, akrobatická skupina Slovak Freerun Family a b-boy BIOS. Hudobný doprovod bol pod taktovkou Kaja a Dj Lucca. Okrem toho sa všetci záujemcovia mohli zapojiť do rôznych silových výziev a súťaží.

Foto: Slovensko do rukavíc – Tomi Kid tour 2013

FOTO: Bystričania zažili 24 hodín boxu s Tomim Kidom: Pozrite si zábery priamo z
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM