Jakub Forgács Hokej

Fanúšikovia baranov ukážu srdce. Krásne, čo klub chystá pred zápasom s Martinom

Už o pár hodín vykorčuľujú bystrickí hokejisti doma proti Martinu. Pred zápasom prebehne zbierka pre deti z detských domovov a sociálne slabších rodín!

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia baranov ukážu srdce. Krásne, čo klub chystá pred zápasom s Martinom
5
Galéria
Zdroj: TASR

Krásne, čo sa chystá pod Urpínom! Hokejový klub HC ´05 iClinic Banská Bystrica organizuje vo štvrtok 22. decembra 2016, pred hokejovým stretnutím s MHC Martin, zbierku hračiek a oblečenia pre deti a mládež z detských domovov a zo sociálne slabších rodín.

„Veríme, že každý doma nájde nepoužívanú ale funkčnú hračku alebo oblečenie, ktoré môžu urobiť radosť niekomu, kto si ich nemôže dovoliť kúpiť,“ uviedol Atila Béreš, marketingový a obchodný manažér HC ´05 Banská Bystrica.

Ako ďalej spomenul, hračky sa budú zbierať 22. decembra 2016 pred Zimným štadiónom v Banskej Bystrici od 15:00 až do začiatku stretnutia o 17:30. „Každého darcu čaká teplý čajík,“ doplnil Béreš, ktorú upozornil, že prijímať budú len funkčné a čisté hračky a oblečenie v dobrom stave.

Hokejisti spod Urpína takisto vo štvrtok, asi desať minút pred stretnutím s MHC Martin, odovzdajú výťažok z dražby špeciálnych vyšívaných dresov HC '05 iClinic Banská Bystrica občianskemu združeniu Človiečik, ktoré bolo založené za účelom podpory Neonatologickej kliniky Slovenskej zdravotníckej univerzity Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta. Klinika sa stará o extrémne nezrelých a kriticky chorých novorodencov. Šek na sumu 2000 eur prevezme prednostka neonatologickej kliniky Jana Nikolinyová a odovzdajú jej ho zástupcovia HC '05 iClinic Banská Bystrica a spoločnosti Střída sport Slovakia.

Foto: ilustračné

FOTO: Bystrickí barani - hokejové momentky
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM