Jakub Forgács Hokej

Fanúšikom baranov narobilo počasie problémy: Pozoruhodný príchod do Zvolena na člnoch nebude!

Veľké hokejové derby vo Zvolene vyburcovalo banskobystrických hokejových fanúšikov. Tí sa rozhodli, že svoj tím prídu podporiť na ľad súpera na skutočne nevšednom dopravnom prostriedkom. Nakoniec však ich plány prekazilo počasie.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikom baranov narobilo počasie problémy: Pozoruhodný príchod do Zvolena na člnoch nebude!
Zdroj: TASR

S odvekým rivalom, Zvolenom, dnes odohrajú banskobystrickí hokejisti prvý zápas v novej sezóne extraligy. Svojej úlohy sa preto chopil vo veľkom štýle aj fanklub baranov, ktorý na tento atraktívny duel pripravil zaujímavý výjazd. Do Zvolena sa chystali autami, vlakom, ale i na člnoch.

Podľa Bendža, lídra kotla banskobystrických hokejistov, mali na člnoch do Zvolena splavovať iba po druhýkrát. "Prvýkrát to bolo 11. septembra 2009, kedy sa nás plavilo 46,“ povedal prednedávnom pre náš portál. Upršané počasie a nebezpečne zvýšená hladina Hrona však prekazila fanúšikom plány.

„Hladina Hronu je privysoká a rýchlosť toku príliš veľká, preto musíme dnešný splav zrušiť,“ prezradil v piatok ráno a vyzval všetkých fanúšikov, aby dnes prišli podporiť svoj tím iným dopravným prostriedkom. Skalní fanúšikovia sa chystajú do Zvolena vlakom o 16:27 z banskobystrickej železničnej stanice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM