Jakub Forgács Futbal

Dukla sa predstavila na trávniku Myjavy: Po 23. kole ligy jej patrí siedma priečka

V 23. kole futbalovej Corgoň ligy odohrali zápas aj Bystričania s Myjavou. Do vedenia išli už na začiatku stretnutia domáci, ktorí nakoniec zápas dotiahli aj do víťazného konca.

Ilustračný obrázok k článku Dukla sa predstavila na trávniku Myjavy: Po 23. kole ligy jej patrí siedma priečka
Zdroj: Webnoviny.sk

Futbalisti Myjavy zvíťazili v sobotňajšom zápase 23. kola Corgoň ligy 2013/2014 pred vlastnými fanúšikmi nad Banskou Bystricou 2:1 a v tabuľke sa dostali na 5. miesto. Zverenci trénera Radúza Dorňáka viedli od 7. min gólom Kosíka, no v 64. min vyrovnal na 1:1 Chrien. Víťazný presný zásah zaznamenal v 81. min Urgela.

Banská Bystrica nevyužila šancu dostať sa v tabuľke pred Myjavu aj Košice a s 30 bodmi jej patrí siedma priečka. Myjavčania zaznamenali prvé ligové víťazstvo v jarnej časti, keď v predchádzajúcich dvoch zápasoch doma remizovali so Žilinou a prehrali s Ružomberkom.

Spartak Myjava – FK Dukla Banská Bystrica 2:1 (1:0)

  • Góly: 7. Kosík, 81. Urgela – 64. Chrien
  • ŽK: 77. Daniel, 82. Urgela (obaja Myjava)
  • Rozhodovali: Smolák – Balko, Petríček
  • 1 353 divákov
  • Zostava Myjavy: Solnička – Siva (38. Kumančík), Častulín, Černáček, Šulek – T. Marček – Daniel, T. Bruško (71. Duga), Š. Pekár – Kosík, F. Oršula (79. Urgela)
  • Zostava Banskej Bystrice: Budinský – P. Vajda, Nosko, D. Teixeira – B. Ľupták – Kliment, Chrien, Považanec (63. Faško), Peňaška (88. Savič) – Rejdovian (59. Šovčík), Slančík

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM