Jakub Forgács Futbal

Dukla proti Trenčínu s nešťastným vlastencom: Stretnutie pre dážď nedohrali

Nevyspytateľné odskoky a uviaznutia lopty poznačili zápas Banskej Bystrice s Trenčínom. Od úvodu stretnutia na Štiavničkách husto pršalo. Doplatil na to aj brankár Boroš. Nakoniec sa zápas ani nedohral.

Ilustračný obrázok k článku Dukla proti Trenčínu s nešťastným vlastencom: Stretnutie pre dážď nedohrali
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: TASR

Ako informoval oficiálny web FK Dukla, vplyvom hustého dažďa vznikli na trávniku také mláky, že lopta nadobúdala nevyspytateľný odskok a často tak uviazla, že hráči sa okolo nej len bezradne šmýkali. Aj brankár Boroš na počasie doplatil, v 9. min si rohový kop Mišáka vrazil nešťastne do siete.

Vplyvom dažďa sa na trávniku neustále niečo dramatické dialo a najmä hostia si mohli pri šanciach spytovať svedomie. V 15. min spálil Hajradinovič tutovku a jeho strelu vytlačil Boroš na roh. O pár sekúnd neskôr hlavičku Kleščíka vykopol z čiary prázdnej bránky Vajda a v 24. min opäť po skvelom zákroku Boroša sa Jairo z gólu neradoval. Dukla sa rozbiehala len pomaly, vypracovala si však neskôr príležitosti a dočkala sa aj gólu. V 10. min mieril Šumský len do bočnej siete, v 22. Dolný pred bránkou zle trafil loptu a v 38. min prekrásnou strelou opečiatkoval Lipták asi z 25 metrov brvno.

Vyrovnávajúci gól padol v 31. min, keď po rohu Banovič hlavou prekonal Šemrinca. To už dážď pomaly ustával, počas prestávky vôbec nepršalo, a tak dosť prekvapujúco obletela štadión informácia, že sa zápas ukončil pre nespôsobilý terén.

Dukla B. Bystrica – AS Trenčín 1:1 po polčase – nedohrané

  • Góly: 31. Banovič – 9. Boroš vlastný
  • ŽK: Guba, Hajradinovič
  • Dukla B. Bystrica: Boroš – Vajda, de Vito, Banovič – Lipták, Peňaška – Ľupták, Šumský, Mazan – Střihavka, Dolný
  • AS Trenčín: Šemrinec – Mondek, Ramon, Kleščík, Holúbek – Lobotka – Guba, Hajradinovič, Mišák, Simon – Jairo

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM