Krimi

Dráma pred domom: Ozvali sa výstrely, mužovi (63) hrozí 5 rokov!

Podľa polície sa muž (63) snažil dostať do domu. Keď sa mu to nepodarilo, zvolil inakší postup. Pozrite, čo presne sa stalo.

Ilustračný obrázok k článku Dráma pred domom: Ozvali sa výstrely, mužovi (63) hrozí 5 rokov!
Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ obvinil muža (63) z Hronca. Informovala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Muž prešiel vchodovými dverami na Hronskej ulici v obci Valaská. Potom, čo poškodená vchodové dvere po zaklopaní otvorila, páchateľ vložil svoju pravú nohu medzi dvere a prah dverí v úmysle zabrániť ich zatvoreniu,“ konkretizuje skutok Petrovičová.

Podľa jej slov sa tak stalo až doposiaľ z nezistených príčin. Ako ďalej informuje, žene sa podarilo vytlačiť páchateľa von na chodbu a dvere zatvoriť.

„Následne jej nadával, búchal na dvere bytu a na to dva krát strelil z plynovej pištole do zámku vchodových dverí a jeden krát do vzduchu,“ dodáva hovorkyňa. Petrovičová potvrdila, že muž bol následne odzbrojený obyvateľmi bytovky a zadržaný privolanou hliadkou obvodného oddelenia v Podbrezovej.

„Konaním páchateľa nevznikla žiadna ujma na zdraví a na majetku. Za skutok, ktorý sa stal 4.1. 2016, hrozí páchateľovi odňatie slobody na dobu jeden až päť rokov,“ dodala na záver Petrovičová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM