Webnoviny - Rôzne

Donovaly ďalej uzavreté pre nákladné autá nad 10 m

Diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne mokrý, okrem úsekov D1 Piešťany - Žilina, Ivachnová - Poprad a R1 Žiar nad Hronom - Banská Bystrica, kde sa na vozovkách nachádza vrstva kašovitého až zľado

(WEBNOVINY) – Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne pokrytý vrstvou čerstvého až kašovitého, miestami zľadovateného snehu do dvoch centimetrov, v hornatejších oblastiach Slovenska miestami do päť centimetrov.

Všetky horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne zasnežený a pokrytý vrstvou čerstvého, prípadne utlačeného, miestami zľadovateného snehu do štyroch centimetrov, okrem priechodov Biela Hora, Branisko, Soroška, Ďurďošík a Dargov, ktorých povrch je suchý až mokrý.

Horský priechod Donovaly je uzavretý pre nákladné vozidlá s dĺžkou viac ako 10 metrov. Horský priechod Veľké Pole (na ceste II/512) je pre kamióny neprejazdný. Na Orave a Myjave sa vplyvom silného vetra a sneženia na cestách miestami môžu vytvárať snehové jazyky.

Na rýchlostnej ceste R1 Sereď – Nitra v lokalite Lehota – Báb je pre zrážky troch osobných vozidiel v pravom jazdnom pruhu v smere do Nitry R1 Trnava – Nitra uzavretá a premávka odklonená pri obci Báb cez obce Lehota, Zálužie.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM