Jakub Forgács Rôzne

Dobré jedlo, no nielen to... V parku pod Pamätníkom SNP bude piknik

Teplé letné počasie láka čoraz viac ľudí do prírody. Využiť ho chcú i aktívni mladí ľudia z Banskej Bystrice, ktorí sa o svojej práci a projektoch rozhodli porozprávať na nevšednom podujatí, pikniku v parku. Čo všetko na ňom môžete zažiť?

Ilustračný obrázok k článku Dobré jedlo, no nielen to... V parku pod Pamätníkom SNP bude piknik
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Po dvoch rokoch, počas ktorých Rada študentov mesta Banská Bystrica zorganizovala 20 veľkých podujatí, si na tento týždeň pripravila piknik v parku pod Pamätníkom SNP. Pozýva naň všetkých mladých ľudí. „Piknik s našou Radou je určený ľuďom, ktorých zaujíma naša činnosť, chcú sa dozvedieť viac o našom fungovaní, alebo majú nejaké výhrady či nápady pre aktivity, ktoré by sme mohli v našom meste uskutočniť,“ hovorí členka Rady študentov Lucia Hlavatá.

Lucia hneď aj dodala, že na piknik s Radou študentov môžu záujemcovia dôjsť v utorok o 15:00 do Parku pod pamätníkom SNP. „Tento piknik pripravili mladí ľudia pre mladých ľudí, avšak vrele sú vítané všetky vekové kategórie. Chceme si vypočuť názory ľudí, ktorí pôsobia v Banskej Bystrici, aby sme vedeli, čo tu podľa nich chýba resp. čo tu nefunguje," dodáva podpredseda Roland Maťaš.

„Na programe je okrem debát a skvelého občerstvenia aj živé človeče, hurra disc či spoločenské hry. Na Pikniku taktiež predstavíme náš nový projekt s názvom Povedz to nahlas!, ktorý štartuje už tento týždeň. Hlavne sa však chceme všetci spoznať a stráviť spolu jeden prázdninový okamih,“ prezradil predseda Jaroslav Dodok.

Foto: Rada študentov mesta Banská Bystrica

Mladí Banskobystričania chystajú piknik v parku pod Pamätníkom SNP
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM