Jakub Forgács Kultúra

Do Bystrice sa vracia veľká študentská žúrka: Na TOTO všetko sa môžete tešiť na majálese

Čochvíľa je to tu! Tradičné podujatie Majáles bude v Banskej Bystrici aj v tomto roku. A opäť sa môžete tešiť na zaujímavé skupiny a atrakcie. Kto všetko príde zahrať tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Do Bystrice sa vracia veľká študentská žúrka: Na TOTO všetko sa môžete tešiť na majálese
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Majáles každoročne priťahuje tisícky prevažne mladých ľudí. V drvivej väčšine sú to stredoškoláci či študenti vysokých škôl. Lákajú ich príjemné chvíle s priateľmi, počúvanie dobrej hudby a relax na čerstvom vzduchu. Všetko to signalizuje príchod leta.

Vo štvrtok 7. mája od 15:00 si návštevníci na atletickom štadióne pod internátom UMB na Tajovského ulici budú môcť užiť súťaže, adrenalínové atrakcie, vypočuť domáce predkapely, no a postupne sa nechať zabaviť hlavnými skupinami.

V tomto roku sa o zábavu postarajú kapely Polemic, AMO, Smola a Hrušky, The Raw Bishops, Rock Reunion, Frequency, Bod Omylu a tanečná skupina Element. Moderovania sa zhostia Marek, Dj EKG a Polo. Vstup je, ako obyčajne, voľný.

Počas Majálesu bol zvykom aj tradičný futbalový turnaj študentov a učiteľov UMB. „Času je už síce málo, ale pokúsime sa ho zorganizovať aj tento rok,“ povedala pre Bystrica 24 jedna z organizátoriek podujatia Dominika Voľanská, študentka z UMB.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM