Jakub Forgács Rôzne Správy

Do Bystrice majú namierené Polemic aj Para. Obľúbený Majáles aj s NOVINKAMI

Už o pár dní sa dočkajú študenti, mladí, ale aj všetci zábavy chtiví Bystričania. Na aké kapely a atrakcie sa môžeme tešiť počas bystrického Majálesu?

Ilustračný obrázok k článku Do Bystrice majú namierené Polemic aj Para. Obľúbený Majáles aj s NOVINKAMI
32
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbená akcia Bystričanov sa pod Urpín vráti už po 12. krát. Bystrický Majáles so sebou už onedlho opäť prinesie kopec hudby, a atrakcií pre všetkých. O zábavu pod holým nebom tak nebude núdza.

Obľúbené podujatie odštartuje v piatok 5. mája o 15:00 na atletickom štadióne pod internátom UMB na Tajovského ulici, kde potrvá až do 22:00. V programe vystúpia viaceré známe kapely.

„Tešiť sa môžete na skupiny ako NaNoseKunda, No Brake, MEDD, Medial Banana, Para či Polemic. Tradične nám program spestrí tanečná skupina TK Element, ktorá každoročne predvádza úžasné vystúpenia. Novinkou tohto ročníka bude tombola so zaujímavými cenami,“ povedala pre Bystrica 24 jedna z organizátoriek podujatia Dominika Voľanská, študentka z UMB.

„Ak nám vyjde pekné počasie, tak nám prídu program spestriť aj parašutist na rýchlo-padákoch, ktorí zoskočia priamo na miesto konania nášho podujatia,“ dodala Voľanská k programu Majálesu, ktorý láka aj vstupom zdarma.

Pozrite si aj foto a video z minuloročného majálesu v Bystrici!

FOTO: Bystrický majáles prilákal tisícky ľudí
32
Galéria
Foto: Ivan Pánik
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM