Monika Obrtalová Rôzne

Divočina v bývalom kine Hviezda

Urban divočina zasiahne stred Slovenska! Legendárne zoskupenie "spoza veľkej mláky" ONYX prvýkrát na našom území, odštartuje svoje európske turné!

Do svojich kalendárov si určite zaznač 28. marec, kedy to celé odpáli lokálna BB ZOO komunita v zložení KROK SPEŤ & NATALIE, ŠPEKER a DJ WAILO. Vizuálnu časť osvieži STREET DANCE ACADEMY a pozvaní sú aj všetci b-boys, ktorí si môžu dokázať svoje skills v cypheri. Hlavné slovo však patrí dvojici FREDRO STARR & STICKY FINGAZ! Súčasťou večera je aj afterparty, ktorá sa nebude nikam presúvať a bude ju mať pod taktovkou DJ FunkDat.

Tento hip-hopový sviatok sa odohrá v starom priestore bývalého kina Hviezda, ktorý predtým podstúpi tehnickým úpravám a náletu writerov, čo podstatne umocní real atmosféru, akú má poriadny event podobného typu mať. Je len na tebe, či sa o to svojimi hlasivkami postaráš aj ty!

Viac informácií nájdeš [link=http://www­.facebook.com/e­vents/263820457­019483/]-TU-[/link]. Predpredaj vstupeniek nájdeš [link=http://www­.eventim.sk/sk/vstu­penky/urban-spot-sticky-fingaz-and-fredro-starr-of-onyx-usa-banska-bystrica-kino-hviezda-330147/perfor­mance.html]-TU-[/link].

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM